Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Akdeniz Haberleri

Akdeniz belediyesi, ilçe genelinde cami, kilise, mescit, ziyaret ve okullarda hem temizlik çalışması hemde Covid-19 dezenfekte çalışması başlattı.
Özel donatılmış son teknoloji bir araç ile mobil dezenfekte ekibi, Mersin’in en büyük ibadethanelerinden biri olan, Mersin Hali içerisinde bulunan Yeni Hal Kompleksi Camisi’nde de temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yaptı.
Başkan Gültak; “Koronavirüse karşı seferberlik halini hiç bırakmadık”
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, salgının başladığı ilk günden bu yana Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı oluşturulan mobil ekiplerin, ilçe geneline aralıksız hizmet verdiğinin altını çizdi. Başkan Gültak; “Toplum sağlığının korunması ve sürdürülmesi için üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Koronavirüs salgınının ülkemizde de görülmeye başladığı ilk günden bu yana seferberlik ve teyakkuz halini hiç bırakmadık. Belirledikleri plan ve program dahilinde hareket eden mobil ekiplerimiz de, Akdeniz sınırları içerisinde bulunan 114 cami, 2 kilise, mescitler ve Kur’an kurslarında hem temizlik hm de salgına karşı hijyen çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor” dedi.