Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Yenişehir Haberleri

Yenişehir Belediyesi gençlik ve spor kulübü tanıtım toplantısına katılan Başkan Özyiğit konuyla alakalı şunları söyledi,
“Biz bu tesislerde sadece futbolcu, basketbolcu ya da atlet yetiştirmiyoruz. Kendine güveni olan, her alanda yeterliliği olan gençleri yetiştireceğiz. Onlar Yenişehir’in gençleri olarak gittikleri her yerde, temsil ettikleri her alanda Yenişehirli olmanın özelliğini fark ettirecek, gösterecekler.” dedi.
Başkanlığı Ahmet Aslan’ın üstlendiği Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan Yardımcısı ve basketbol sorumlusu Eda Sapan,  Kulüp Sekreteri ve jimnastik sorumlusu Onur Okuyucu,  Kulüp Saymanı ve voleybol sorumlusu İbrahim Aslan, Yönetim Kurulu üyesi ve tenis sorumlusu Servet Çamurdaş,  Spordan Sorumlu  Koordinatör İbrahim Örenç,  Yönetim Kurulu üyesi Günay Nihat Gedik,  Yönetim Kurulu üyesi atletizm  ve futbol sorumlusu Onur Çiftçi.
Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nde futbol hocaları Burhan Baygın, Ali Rıza Şahin ve Kenan Demiroğlu, basketbol hocaları Serdar Yakupoğlu ve Eylem Paşaoğlu, voleybol hocaları Fatma Dila Eker ve Alev Boyacı, tenis hocaları Harun Subaşı, Şerif Yalta, Edip Kunt ve Fatih Tarın, jimnastik hocası Nurgül Abeş genç yeteneklerin yetiştirilmesi için çalışacak.